MINGEL

Låt din fest eller kundträff få ett lyft med en mingeltrollkarl! Detta är en personlig favorit och något som praktiserats i snart tio år. Småmirakel med mynt, spelkort, pennor och andra vardagsföremål blandas med rapp humor och absurditeter. Utvecklat för att passa både en stående och sittande publik från 10-150 personer. Beroende på antal personer kan tiden variera.

Stefan Eriksson: MingeltrolleriFoto: Tako

SCEN

Behöver ni underhållning till en större sittande publik, eller en kul programpunkt på ert evenemang? Scenshowen varar ca 30 minuter, men kan kortas eller förlängas efter önskemål. Innehåll kan även varieras till viss del efter teman eller årstider. Storleken på publiken bestäms här endast av ljudsystemet (som ni själva står för), men idealiskt är 50-250.

Close-upFoto: Johan Rosenberg.

CLOSE-UP

En mer intim föreställning lämpad för 10-30 personer utan speciella ljud- eller ljusbehov. Innehållet är anpassat för mer publikkontakt och är samtidigt ett mer informellt alternativ till den större scenshowen. Ett perfekt alternativ för en privatfest med fasta hålltider eller där mingeltrolleri av någon anledning inte passar.

Close-upFoto: Alexander Arcari.


Hör av er om ni vill luta er tillbaka och låta någon med flerårig erfarenhet ta hand om underhållningen. Nedan finns ett urval av de företag som anlitat mig. Bokningsinfo finns under fliken kontakt.